Senior Software Developer

Rekrytointi Työpaikat

Kokenut devaaja, tule meille haastamaan vanhat toimijat ja kehittämään osaamistasi!

Haluatko kehittää Suomen parasta palkanlaskennan ohjelmistoalustaa entistä kovemmaksi? Salaxy-alustamme perustuu avoimiin rajapintoihin ja moderneihin tekniikoihin. Nyt etsimme kokeneita tekijöitä tiimiimme!

Yritys

Olemme ohjelmistoyhtiö, joka kehittää ja myy uuden sukupolven palkanlaskentaohjelmistoa. 

Tärkein tuotteemme on Salaxy-ohjelmistoalusta, joka tarjoaa palkanlaskennan toiminnallisuudet muille ohjelmistoille ja verkkopalveluille. Tarjoamme myös Palkkaus.fi-ohjelmistoa, joka on tehty tilitoimistoille ja mikroyrityksille. Softat ovat white label -tuotteita, joilla voidaan helposti tuoda palkanlaskenta toisiin ohjelmistoihin.

Alusta perustuu avoimiin rajapintoihin ja mahdollistaa tehokkaan palkanlaskennan taloushallinto- ja HRM-ohjelmistoille. Ohjelmistojamme käyttävät kymmenet softakumppanit kuten Holvi, Talenom, Visma, Accountor, Easoft, Briox ja moni muu. Käyttäjinä on jo yli 20 000 yritystä ja palkkoja on maksettu yli miljardilla eurolla.

Työ

Etsimme kokenutta ohjelmisto-osaajaa, joka ottaa haltuunsa sovitut alustan kehityksen kokonaisuudet. Oma kokemuksesi ja kiinnostuksesi vaikuttaa siihen, mistä tulet vastaamaan ja mitä osa-alueita kehität. Tiimin kesken töitä tehdään joustavasti ja tukea löytyy.

Asiakkaiden integraatioprojekteissa pääset myös auttamaan ja neuvomaan asiakkaidemme tuotekehitystiimejä alustamme käytössä.

Meillä on taloushallinto- ja HRM-alalla hyviä referenssejä ja alustasta löytyy varmasti itsellesi mielenkiintoisia kokonaisuuksia, joten pääset mukaan liikkuvaan junaan. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi ja haluamme, että myös sinä voit kasvaa omalla osaamisalueellasi yrityksemme mukana.

Sinä

  • Väh. 8v kokemus ohjelmistokehityksestä, erityisesti back end -puolelta ja tietokannoista. Toivomme sinulla olevan kokemusta full stack -kehityksestä.
  • Halua oppia rajapinta- ja alustabisnestä sekä ohjelmistoekosysteemeistä..
  • Avointa asennetta miettiä myös uusia kulmia asiakkaiden auttamiseksi.
  • Taloushallinnon, toiminnanohjauksen tai HRM-alan kokemus on plussaa, mutta ei välttämätöntä.

Tarjoamme

  • Toimintaympäristön, jossa hioa ja kehittää osaamistasi..
  • Kilpailukykyisen palkan.
  • Laajan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, liikunta- ja kulttuuriedun sekä puhelinedun.
  • Joustavan työympäristön, modernit työkalut ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn.
  • Hauskat työkaverit, jotka osaavat omat hommansa.

Muuta

Aloitus: Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian.

Kesto: Kokoaikainen ja vakituinen

Sijainti: Helsinki (etätyö joustavasti, ei läsnäolopakkoa)

Miten haet

Lähetä napakka hakemus ja kerro meille esimerkkejä siitä, mitä olet tehnyt ja missä olet mielestäsi hyvä. Hakemus ja CV (LinkedIN-linkki käy myös) osoitteeseen people@palkkaus.fi mahdollisimman pian otsikolla ”Senior Software Developer”. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti, joten ethän turhaan arkaile hakemisen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä

Janne Isosävi / Co-founder, kertoo sinulle mielellään lisää. Hänet tavoitat parhaiten soittamalla numeroon 050 571 7557 tai lähettämällä hänelle sähköpostia: janne.isosavi@palkkaus.fi

Ohjelmistoalustan kehittäjäsivut: www.salaxy.com 

Ohjelmistomme sekä yrityksestämme: www.palkkaus.fi


Kysy lisää!

Jätä meille viesti ja kerro, mitä haluaisit tehdä!
Voit myös soittaa numeroon: 050 571 7557



Palkkaus.fi logo